CELER POHOVAN U SIRU

Standard
-1 celer (oko 450 gr)
– so
– biber
– sok od 1 limuna
– 2 kašike gustina
– 2 jajeta
– 2 kašike parmezana
– 1 kašika vlašca
– 1 kašika mlevenog lešnika
– 60 g maslaca
Operite celer, oljuštite ga i isecite na listove dobljine 1 cm. U slanoj vodi sa sokom od limuna
kratko ga obarite. Dobro ga ocedite i prosušite ga papirnim salvetom.
Začinite ga i uvaljajte u gustin. Ulupajte jaja, dodajte parmezan, lešnik i isitnjen vlašac.
Celer uvaljajte u ovu masu i pecite na naslacu. Služite toplo.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s