ČORBA OD KARFIOLA

Uobičajen
Sastojci:
glavica karfiola,
šolja ulja,
šoljica brašna,
so.

Priprema:

Karfiol preseći na polovine. Jednu polovinu meko iskuvati, a drugu sitno iseći i pržiti sa uljem
i brašnom. Potom sve sjediniti i kuvati 30 minuta. Supu procediti kroz gazu i začiniti jabukovim
sirćetom. Služi se u šoljama.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s