ČORBA OD LUKA

Standard
Sastojci
5 glavica luka,
1 koren celera,
maslinovo ulje,
limunov sok.

Priprema:

Luk iseći na režnjeve i kuvati dok se potpuno ne raskuva. Sve procediti kroz cediljku i dodati jednu glavicu izrendanog celera i ostaviti malo da odmekne. Zatim dodati 2 kašike maslinovog ulja i šolju vode. Lagano prokuvati i dodati sok od 1 limuna.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s