ČORBA OD MIROĐIJE

Uobičajen
Sastojci:
jedna manja glavica luka,
2 veze mirođije,
2 čena belog luka,
ulje, biber u zrnu

Priprema:

Luk se sitno isecka i dobro prodinsta na ulju i malo vode. Iseckana mirođija, biber i beli luk (ne secka se) stave se sa izdinstanim lukom i pirjane nekoliko minuta neprestano mešajući varjačom. Nalije se sa pola litre tople vode, poklopi i ostavi da se kuva oko pola sata. Po želji se može zakiseliti.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s