ČORBA OD PEČURAKA SA PARADAJZOM

Standard
Sastojci:
1/2 kg svežih pečuraka,
1 crni luk,
peršunov list,
aleva paprika,
paradajz pire

Priprema:

Na ulju propržiti seckani luk, dodati peršunov list i malo aleve paprike. Na to dodati isečene pečurke, dobro ih izdinstati na ulju, a kada su mekane naliti 1 litar mlake vod. Kada čorba provri staviti paradajz pire u razmeri 2/3 vode i 1/3 paradajza. Kuvati još malo, a zatim po ukusu posoliti i služiti.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s