ČORBA OD PEČURAKA

Uobičajen
Sastojci:
1/4 kg pečuraka,
šoljica ulja,
2 kašike projinog brašna,
so

Priprema:

Pečurke isečene na režnjeve stave se zajedno sa uljem u posudu na slabu vatru i dobro pirjane da potpuno omekšaju. Naliju se toplom vodom i brašnom koje se lagano sipa. Kada je brašno skuvano, čorba je gotova.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s