ČORBA OD RASOLA

Uobičajen
Sastojci:
1/2 l rasola,
veza zeleni,
2 glavice crna luka,
brašno,
aleva paprika,
lorber,
biber

Priprema:

Očišćena zelen za supu stavi se u sud sa vodom da se dobro iskuva. Kada je zelen skuvana,
dodaju se dve glavice sitno iseckanog crnog luka i jedna kašika ljute aleve paprike. U drugom
sudu se napravi bela zaprška i u njega saspe čorba. Zatim se doda pola litra rasola i malo
kupusa ribanca, jedan list lorbera, nekoliko zrna bibera. Sve zajedno se ostavi da se kuva
jedan sat. Služi se odmah.

Advertisements

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s