ČORBA OD RASOLA

Standard
Sastojci:
1/2 l rasola,
veza zeleni,
2 glavice crna luka,
brašno,
aleva paprika,
lorber,
biber

Priprema:

Očišćena zelen za supu stavi se u sud sa vodom da se dobro iskuva. Kada je zelen skuvana,
dodaju se dve glavice sitno iseckanog crnog luka i jedna kašika ljute aleve paprike. U drugom
sudu se napravi bela zaprška i u njega saspe čorba. Zatim se doda pola litra rasola i malo
kupusa ribanca, jedan list lorbera, nekoliko zrna bibera. Sve zajedno se ostavi da se kuva
jedan sat. Služi se odmah.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s