DINSTANI OSLIĆ

Uobičajen
Sastojci:
pola kg fileta od oslića,
maslinovo ulje,
bosiljak

Priprema:

U tiganj se slože fileti, preliju uljem i vodom, u srazmeri pola-pola poklope i stave na ringlu, koja se tek tada uključuje, ali ne na najjaču temperaturu. Posle petnaestak minuta skine se poklopac pospe izmrvljenim bosiljkom i ostavi još malo vremena da voda dobrim delom ispari. Služi se odmah sa prilogom od kukuruza šećerca.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s