ĐUVEČ

Uobičajen
1 kg krompira,
1 šolja pirinča,
1 glavica crnog luka,
2-3 čena belog luka,
malo seckane paprike,
1 šargarepa isečena na kolutove,
sok od paradajza,
1 kašika brašna,
so biber, list peršuna.

Iseckati luk, beli luk, krompir, ubaciti pirinač, papriku, šargarepu, brašno razmućeno u vodi,
paradajz, začine i naliti vodom da ogrezne. Poklopiti pa staviti u rernu. Pred kraj skinuti
pokolpac da se djuveč zapeče.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s