GRAŠAK

Uobičajen
1 kg graška,
sargarepa,
2 šoljice pirinča,
1 glavica crnog luka,
so, biber

U šerpu staviti grašak, seckanu šargarepu, luk, naliti vodom. Staviti da se kuva, kad je do pola kuvano dodati pirinač, sok od paradajza, so i na kraju malo brašna razmućenog u vodi. Kuvati dok se pirinač ne skuva.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s