KIFLICE

Uobičajen
Sastojci:
tri šolje brašna,
pakovanje biljnog margarina,
jedna šolja šećera i
100 g oraha

Priprema:

Zamešeno testo se dobro umesti i od njega se odvajaju malene lopte koje se istanje u obliku
potkovice. Na podmazan pleh se stavljaju kiflice, a zatim se peku u već zagrejanoj pećnici.
Kada su gotove, treba ih onako vruće uvaljati u što više šećera namirisanog vanilom.
Služe se ohlađene.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s