KISELE PAPRIKE PUNJENE PASULJEM

Standard
Sastojci:
1/2 kg tetovca,
8 kiselih babura,
4 crna luka,
ulje, biber, so

Priprema:

Pasulj sa iseckanim lukom dobro skuvati i ocediti. Dodati biber, ulje i so po želji i malo izgnječiti.
So se i ne mora dodavati jer su kisele paprike već slane. Uzeti babure pa ih naputi pasuljem.
U pleh staviti preostali pasulj i po njemu ređati punjene paprike. Staviti u rernu dok paprike ne
porumene.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s