KISEO PRAZILUK SA BELIM LUKOM

Standard
Sastojci:
1/2 kg praziluka,
3 glavice belog luka,
šolja projinog brašna,
ulje,
sirće

Priprema:

Praziluk iseći na komade i obariti u slanoj vodi. Vatrostalnu posudu pouljiti i u nju sipati praziluk uvaljan u projino brašno. Preliti šoljicom i rukom poravnati. Poprskati uljem. Peći u rerni na umerenoj vatri 15 minuta da porumeni. Toplo zaliti sirćetom i tucanim belim lukom. Jede se toplo i hladno.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s