KROMPIR SALATA

Uobičajen

Materijal:

5-6 velikih krompira
2 veće glavice crnog luka
so, vinsko (jabukovo) sirće

Oprati i staviti da se bari krompir. Kada je obaren, oljuštiti ga i iseći na tanke kolutove. Glavice crnog luka iseći tanko na rebarca, izgnjeciti malo sa šolju, pa dodati u topli krompir, promešati i zakiseliti vinskim ili jabukovim sirćetom po ukusu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s