KUPUSNIK

Standard

jedna veća glavica kiselog kupusa,

2 praziluka,
kore za pitu (deblje),
biber, ulje

Priprema:

Glavica kupusa se iseče sitno, pobiberi i dobro na ulju isprži sa iseckanim prazilukom.
U podmazanu tepsiju stavlja se red kora, red proprženog kupusa, ali tako da na kraju
bude kora. Stavi se u zagrejanu pećnicu i peče oko 30 minuta.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s