MUSAKA OD BORANIJE I PARADAJZA

Uobičajen

Izdinstati 2 glavice crnog luka. Dodati 600 gr. isečenog paradajza, so, malo aleve paprike i vegetu. 600 gr. boranije obariti u slanoj vodi.
U vatrostalnu posudu sipati boraniju, preko nje izdinstan luk i paradajz, pa peći u rerni. Pre služenja posuti peršunovim
listom. Moze se služiti i topla i hladna.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s