NEPEČENE KRIŠKE OD KESTENA

Uobičajen
Sastojci:
1 kg kestena,
100 g šećera,
nekoliko kapi ruma
Glazura:
1/8 kg čokolade,
4 kašičice vruće vode,
4 kašike šećera,
kašičica biljnog margarina

Priprema:

Oljušten kesten skuvati u vodi, propasirati ga. Od 100 g šećera i malo vode napraviti sirup i staviti ga u kesten, dodati nekoliko kapi ruma pa sve to razvući, ostaviti jedan dan i zatim preliti glazurom. Glazuru napraviti tako što se čokolada za kuvanje rastopi u 4 kašičice vruće vode, pa se dodaju 4 kašike šećera i kašičice biljnog margarina. Sve mešati na umerenoj vatri dok masa ne postane glatka.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s