PAPRIKAŠ SA SUVIM ŠLJIVAMA

Standard
Sastojci:
1 kg crnog luka,
1/4 litra ulja,
1/4 kg suvih šljiva,
1/2 litra belog vina,
kafena šoljica nane,
aleva paprika

Priprema:

Luk očistiti, oprati i na sitno izrendisati. Dodati, sasvim malo aleve paprike i pustiti da se sve
dinsta u ulju. Složiti šljive, sipati vino, zatvoriti folijom i ostaviti na umerenoj vatri jedan sat da
se krčka. Skinuti foliju, šljive posuti izmrvljenom nanom i isključiti ringlu. Može da se služi t
oplo i ohlađeno.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s