PAPUCAKIS

Uobičajen
Sastojci:
4 plava patlidžana,
1/4 kg pirinča,
2 glavice crnog luka,
3 čena belog luka,
veza peršuna,
ulje, so i origano.

Priprema:

Patlidžane zaseći nožem po dužini ali ne do kraja, da se dobije poklopac. Deblji deo izdubiti kašikom i izvađenu masu staviti u šerpu sa uljem. Tu dodati ostale sastojke i sve dugo dinstati. Izdinstanom masom napuniti patlidžane, pokriti zasečenim delom. Peći u rerni oko 40 minuta na tihoj vatri.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s