PAŠTETA OD CELERA

Standard
Sastojci:
glavica celera,
1/8 l ulja,
malo struganog luka,
so, biber

Priprema:

Glavicu celera očistiti od lišća, dobro oprati i očistiti od spoljne kože. Skuvati ga u slanoj vodi dok bude mekan, a zatim ga ispasirati. U pasiran celer dodati ulje, strugan luk, so, biber i dobro promešati. Okolo ukrasiti kriškama limuna i kolutovima cvekle. Seći na štangle nožem prethodno umočenim u toplu vodu.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s