PASULJ PREBRANAC

Uobičajen
Sastojci:
1/2 kg pasulja,
1 kg crnog luka,
biber,
ulje, so, tucana paprika.

Priprema:

Pasulj dobro skuvati. Luk očistiti i iseći na kolutove pa ga na ulju i malo vode dobro izdinstati. U đuveč stavljati red pasulja red luka. Sve pobiberiti, zaliti uljem i po vrhu posuti papriku pa zapeći u rerni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s