PASULJ PREBRANAC

Standard
Sastojci:
1/2 kg pasulja,
1 kg crnog luka,
biber,
ulje, so, tucana paprika.

Priprema:

Pasulj dobro skuvati. Luk očistiti i iseći na kolutove pa ga na ulju i malo vode dobro izdinstati. U đuveč stavljati red pasulja red luka. Sve pobiberiti, zaliti uljem i po vrhu posuti papriku pa zapeći u rerni.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s