PITA OD JABUKA

Standard
Sastojci:
1 /2 kg tankih kora,
1 kg jabuka,
ulje, šećer,
prah šećer.

Priprema:

Jabuke se oljušte i istružu. Kore se izdele na tri dela, malo poprskaju uljem i preko njih se stave
pošećerene jabuke. Kore se uviju i stave u podmazan pleh. Pokriju se folijom i stave u dobro
zagrejanu rernu. Posle 25 minuta, folija se skine, rerna isključi, a pita ostavi još jedno desetak minuta.
Kad se pita izvadi, a potom pusti da se ohladi, iseče na šnite i pospe šećerom u prahu.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s