PITA OD JABUKA

Uobičajen
Sastojci:
1 /2 kg tankih kora,
1 kg jabuka,
ulje, šećer,
prah šećer.

Priprema:

Jabuke se oljušte i istružu. Kore se izdele na tri dela, malo poprskaju uljem i preko njih se stave
pošećerene jabuke. Kore se uviju i stave u podmazan pleh. Pokriju se folijom i stave u dobro
zagrejanu rernu. Posle 25 minuta, folija se skine, rerna isključi, a pita ostavi još jedno desetak minuta.
Kad se pita izvadi, a potom pusti da se ohladi, iseče na šnite i pospe šećerom u prahu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s