SARMICA OD KISELOG KUPUSA SA PIRINČEM

Standard
Sastojci:
Glavica kiselog kupusa,
2 šolje pirinča,
1 komad praziluka,
1 crni luk,
so,
biber,
nana.

Priprema:

Luk i praziluk iseckati i dobro izdinstati na ulju sa biberom, pa dodati pirinač. Kad se pirinač
isprži, naliti šolju vrele vode da pirinač provri dva ključa. Pre skidanja sa šporeta dodati soli i
kačišicu nane. Pripremljenim nadevom zavijati sarmice, složiti u posudu, naliti vodom i kuvati
dok ne proključaju. Zatim preliti šoljicom ulja i zapeći u rerni.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s