TIKVANIK

Uobičajen
Sastojci:
600 g debljih kora za pitu,
veće parče tikve,
2 kašike ulja,
šolja šećera

Priprema:

Uzme se parče zrele tikve, iseče se na kriške i kriške se skuvaju. Kad se skuvaju, sipa se šećer
i doda ulje. Sve ovo se dobro izmeša da dođe kao kaša. U podmazan pleh stavljaju se redom
kore i nadev, dok se sve ne potroši, s tim što na vrhu uvek dođe kora. Kore se mogu saviti,
kao i za običnu pitu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s