ARGENTINSKI ĆEVAP

Standard
Potrebno:
500gr.mlevenog mesa,
2 izrendana-poluskuvana krompira,
sitno iseckan crni luk,
1 kriška hleba(natopljena u mleku),
1 jaje,
so,biber,malo peršuna.

Priprema

Sve dobro promešati da se sjedini masa i praviti ćevape.Svaki ćevap uvaljati u brašno,jaja i na kraju u prezle. Pržiti i preliti filom.

FIL:

200gr. pavlake,200gr.majoneza,1 kasičica senfa i malo peršuna.
Ćevape peliti filom,ukrasiti jajima,peršunom…služiti sa pireom i salatom

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s