ARGENTINSKI ĆEVAP

Uobičajen
Potrebno:
500gr.mlevenog mesa,
2 izrendana-poluskuvana krompira,
sitno iseckan crni luk,
1 kriška hleba(natopljena u mleku),
1 jaje,
so,biber,malo peršuna.

Priprema

Sve dobro promešati da se sjedini masa i praviti ćevape.Svaki ćevap uvaljati u brašno,jaja i na kraju u prezle. Pržiti i preliti filom.

FIL:

200gr. pavlake,200gr.majoneza,1 kasičica senfa i malo peršuna.
Ćevape peliti filom,ukrasiti jajima,peršunom…služiti sa pireom i salatom

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s