GARNIRUNG UZ RIBU

Uobičajen

Kratko na maslinovom ulju prodinstati seckani crni luk, dodati beli luk, so, biber, mladog kukuruza šećerca; dinstati.
Na kratko dodati i prodinstati neku zelenu salatu (originalno endivija).
Istresti na tanjir, posuti seckanim peršunovim listom.Služiti uz prženu ribu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s