GRČKA SALATA

Uobičajen
Za 6 osoba potrebno je:
6 paradajza,
1 krastavac,
2 zelene papričice,
100 gr crnih maslinki,
2 glavice crnog luka,
6 tvrdo kuvanih jaja,
1 konzerva od 300 gr tunjevine,
soli, bibera i ulja.

Posoliti paradajz isečen na kriške i krastavac oljušten i isečen na kolutove. Redjati ovako
pripremljeno povrće u posudu za salatu zajedno sa maslinkama, na četvrtine isečenim tvrdo
kuvanim jajima, sitno iseckanim lukom, papričicama i komadima tunjevine. Na kraju preliti
prelivom napravljenim od umešanog ulja i bibera.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s