KESTEN ROLAT

Standard
Potrebno je:
500 g kesten pirea,
250 g šećera u prahu
250 g maslaca,
100 g čokolade

Kesten rolat

Penasto umutiti maslac sa šećerom u prahu. Postepeno dodavati kesten pire i mutiti dok masa ne postane penasta.
Podeliti je u dva dela, pa u jedan deo staviti rastopljenu čokoladu.
Tamniji deo uviti u rolat obložiti ga svetlijim delom i premazati tamnijim kremom. Po želji ukrasiti rendanom čokoladom i ostaviti u frižider da se hladi oko 2 sata do služenja.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s