PASULJ SA TUNJEVINOM

Uobičajen

Potrebno je:

– 400 g pasulja, 350 g tunjevine iz konzerve
– glavica crnog luka, limun, peršun
– so, biber, vegeta

Pasulj obariti u dve vode, ocediti, naliti vodom, posoliti i skuvati. Kuvan pasulj ocediti, staviti u činiju i sipati izmrvljenu,
od ulja iscedjenu tunjevinu, na kolutove isečen crni luk, posoliti, pobiberiti, sipati sitno seckan peršunov list, preliti sokom
od limuna i dobro izmešati. Ostaviti da se ohladi.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s