PASULJ SA TUNJEVINOM

Standard

Potrebno je:

– 400 g pasulja, 350 g tunjevine iz konzerve
– glavica crnog luka, limun, peršun
– so, biber, vegeta

Pasulj obariti u dve vode, ocediti, naliti vodom, posoliti i skuvati. Kuvan pasulj ocediti, staviti u činiju i sipati izmrvljenu,
od ulja iscedjenu tunjevinu, na kolutove isečen crni luk, posoliti, pobiberiti, sipati sitno seckan peršunov list, preliti sokom
od limuna i dobro izmešati. Ostaviti da se ohladi.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s