PUNJENA PASTRMKA

Standard
3 pastrmke
400 grama šampinjona
75 grama kačkavalja
3 jajeta
30 grama maslaca
3 režnja slanine
400 grama arpadžika
400 grama pavlake
1 dl belog vina
so, biber, limun, zeleniš, krompir, vegeta

Priprema:
Napuniti pastrmke i redjati u podmazan sud. Slaninu iseći na štapove i staviti preko pastrmki, naokolo naredjati luk i šampinjone. Pavlaku pomešati sa vinom, posoliti i pobiberiti i
preliti preko pastrmki. Prekriti folijom i peći na 250 stepeni, 20 minuta. Servirati toplo sa barenim krompirom kao prilog.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s