RIBA NA PERŠUNU

Standard

Uzeti 2 kašike ulja, 2 glavice iseckanog crnog luka, 2 iseckana čena belog luka i dosta iseckanog peršnovog lista. Dodati malo sirćeta i vode i sve promešati. Preko toga staviti komade očišćene, posoljene i biberom posute komade ribe. Ribu preliti uljem, posuti seckanim peršunovim listom i peći u rerni.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s