RIBA NA PIRINČU

Standard

Izdinstati 2 glavice sitno seckanog crnog luka, pa dodati 1 kg očišćene i isečene ribe, 3 šoljice pirinča,
posoliti, pobiberiti, posuti seckanim peršunom, promešati. Naliti da ogrezne vodom i vinom i peći u rerni dok pirinač ne omekša. Služiti uz salatu od krompira i celera.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s