RIBA NA PIRINČU

Uobičajen

Izdinstati 2 glavice sitno seckanog crnog luka, pa dodati 1 kg očišćene i isečene ribe, 3 šoljice pirinča,
posoliti, pobiberiti, posuti seckanim peršunom, promešati. Naliti da ogrezne vodom i vinom i peći u rerni dok pirinač ne omekša. Služiti uz salatu od krompira i celera.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s