RIBA NA ŠPANSKI NAČIN

Standard

U podmazan vatrostalni sud ili šerpu poredjati riblje filete, posuti solju i izgnječenim belim lukom,
biberom i limunovim sokom i ostaviti da stoji oko 15 minuta. Zatim prekriti ribu slojem crnog luka
isečenim na kolutove i seckanim peršunovim listom. Preliti uljem i limunovim sokom, poklopiti i staviti u rernu da se peče na tihoj vatri. Po potrebi u toku pečenja dolivati po malo tople vode dok riba ne omekša.
Služiti sa barenim krompirom.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s