RIBA POD KROMPIROM

Standard
Potrebno je:
– 300 g filea (čistog mesa) morske ribe
– 300 g krompira, 2 glavice luka
– 80 g sitnih maslina
– 12 većih listova žalfije
– maslinovo ulje, so, biber

Oljuštite crni luk i isecite ga na tanke rezance, pa ga rasporedite na nauljeni kalup. Ribu operite, obrišite, posolite, pobiberite i stavite na luk. Krompire oljuštite, operite, obrišite i isecite na sasvim tanke kolutove. Poslažite ih preko ribe da je potpuno prekriju. Posolite, zalijte uljem i dodajte masline. Peći 30 minuta u zagrejanoj rerni na 180 C.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s