RIBA SA PAVLAKOM I SENFOM

Uobičajen

Očistiti bilo koju morsku ribu (skuću, oslić, škarpinu…). Posoliti je, pobiberiti i premazati mešavinom senfa i pavlake spolja i iznutra. Slagati u tepsiju podmazanu maslinovim uljem. Preliti ih ostatkom mešavine senfa i pavlake, u koju je dodato nekoliko kašika maslinovog ulja. Peći na umerenoj temperaturi, da se lepo ispeče. Služiti toplo, sa garnirungom po želji.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s