RIBA SA PAVLAKOM I SENFOM

Standard

Očistiti bilo koju morsku ribu (skuću, oslić, škarpinu…). Posoliti je, pobiberiti i premazati mešavinom senfa i pavlake spolja i iznutra. Slagati u tepsiju podmazanu maslinovim uljem. Preliti ih ostatkom mešavine senfa i pavlake, u koju je dodato nekoliko kašika maslinovog ulja. Peći na umerenoj temperaturi, da se lepo ispeče. Služiti toplo, sa garnirungom po želji.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s