RIBA SA POVRĆEM

Uobičajen

Prodinstati na ulju 2 praziluka ( samo beli dio ) i 2 šargarepe isečene na kolutove. Ovo povrće staviti u đuveč posoliti, pobiberiti, pa preko toga složiti komade očišćene ribe, preliti ih sa malo ulja, 1 dl vina, dodati so, biber, i sitno seckan peršunov list i peći u rerni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s