RIBLJI FILETI SA KRASTAVCIMA

Standard
Sastojci:

600 g ribljih fileta
1 kg krastavaca
3 kašike ulja
2 kašike brašna
1 limun
2 čena belog luka
100 ml kiselog mleka ili jogurta
so
mleveni biber
1 kašika Vegete

Riblji fileti s krastavcima

Priprema:
Krastavce operite, delomično ogulite i prerežite po dužini. Po potrebi odvojite semenke i narežite ih na 1 cm široke komadiće. Stavite ih u posudu s malo vode, dodajte Vegetu i kuvajte oko 10 minuta. Nakon toga dodajte izgnječeni beli luk , sveže mleveni biber, kiselo mleko ili jogurt. Sve izmešajte i po želji dosolite.
Riblje filete posolite, pobrašnite i ispržite s obe strane na ugrejanom ulju. Složite ih na tanjir
zajedno s pripremljenim krastavcima i narezanim limunom.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s