RIBLJI KROMPIR

Uobičajen

Iseckati 1 glavicu crnog luka, dodati iseckan peršunov list i ulje, sve promešati. Očistiti 1 kgr krompira, iseći na kolutove, posoliti i pobiberiti. U masnoćom podmazanoj šerpi slagati red krompira, red luka, naizmenično, a odozgo treba da bude krompir. Preliti uljem i peći u rerni istovremeno sa posudom u kojoj je pripremljena riba na peršunu (vidi recept ).

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s