RIBLJI PAPRIKAŠ – II

Uobičajen

Za 2 kg ribe (najmanje 2/3 šaran) potrebno je oko 250 gr. izrendanog crnog luka, 2 kašike slatke mlevene paprike, 2 dl kuvanog paradajza, mlevene ljute paprike po ukusu, kao i so.
Iseči ribu na komade, doliti vodu i luk i kada prokuva dodati mlevenu papriku, paradajz, so i ljutu papriku, i kuvati na dobroj vatri 30 do 45 minuta. Služiti sa kuvanim testom.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s