RUSKA SALATA II

Uobičajen

Odvojiti 6 žumanaca, dodati 1 kašičicu senfa, 1 kašičicu prah šećera. Ovo mutiti i postepeno dodavati oko 1 l ulja. Na pola mešanja doda se još senfa po ukusu i sok od 2 limuna. Obariti 4 – 5 šargarepa, 4 krompira. Iz konzerve uzeti malo graška i sitno iseći nekoliko kiselih krastavaca. Obariti belanca u slanoj vodi. Kada se ohlade, i njih iseći sitno. Iseći sitno i 250 gr šunkarice, 250 gr parizera, ostatke pečenja (pileće, teleće…). Sve izmešati i po ukusu jos dodati senfa, soli…

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s