RUSKA SALATA

Uobičajen
Potrebno je:
200 gr kuvanog ili pečenog telećeg mesa,
150 gr šunke,
100 gr kuvanog ili pečenog pilećeg mesa,
5 tvrdo kuvanih jaja,
5 većih krompira,
4 – 5 kuvanih šargarepa,
5 kiselih krastavčića,
250 gr kuvanog graška,
manja glavica kuvanog karfiola,
250 gr majoneza,
peršunov list i kolutovi kiselih krastavaca i limuna za ukrašavanje.

Priprema:
Sve namirnice iseckati na kockice, dodati grašak i polovinu majoneza i sve lagano izmešati. Staviti u činiju za služenje, preliti ostatkom majoneza, ukrasiti kolutovima kiselih krastavčića i limuna i do služenja držati na hladnom.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s