SALATA OD TUNJEVINE I KRASTAVACA

Uobičajen

Iseći krastavac na kockice. Takodje iseći na kockice i tunjevinu iz konzerve (bez ulja). Staviti na tanjir listove (srce) zelene salate, pa preko njih rasporediti krastavac i tunjevinu. U maslinovom ulju držati makar 1 sat seckanu mirodjiju, pa dodati limunovog soka, malo šećera, belog bibera (mlevenog), soli. Ovo sve dobro promešati i time preliti salatu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s