SALATA OD TUNJEVINE I KRASTAVACA

Standard

Iseći krastavac na kockice. Takodje iseći na kockice i tunjevinu iz konzerve (bez ulja). Staviti na tanjir listove (srce) zelene salate, pa preko njih rasporediti krastavac i tunjevinu. U maslinovom ulju držati makar 1 sat seckanu mirodjiju, pa dodati limunovog soka, malo šećera, belog bibera (mlevenog), soli. Ovo sve dobro promešati i time preliti salatu.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s