SALATA "TIFANI"

Standard
4 šolje obarenog belog pilećeg mesa,
2 šolje barenog peršunovog korena,
4 šolje barenih šampinjona,
1 krastavac,
3 kašike ulja,
1 šoljica kisele pavlake,
1 kašika narendanog crnog luka,
1 veza peršunovog lista,
malo origana

Obarite meso i koren peršuna u slanoj vodi. Pečurke operite i iseckajte na listiće i stavite u slanu vodu da se obare. Gotovo je kada omekša. Iseckajte meso na kockice, a peršun na krugove. Takode iseckajte krastavac, šampinjone ocedite i luk narendajte na sitno rende. Sve pomešajte, dodajte ulje, seckan peršunov list, kiselu pavlaku i origano. Izmešajte salatu, ostavite u frižider na 15 minuta i poslužite.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s