SKUŠA SA PRELIVOM

Standard
6-8 skuša
Preliv:
200 gr ulja
3 velike kašike senfa
1 kašika aleve paprike
beli luk,
peršun,
vegeta,
so, biber, ruzmarin

Napraviti jednoličnu masu i njome namazati skušu spolja i iznutra. Ostaviti u frižideru da odstoji par sati. Peći u rerni na zagrejanom ulju.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s