ŠOPSKA SALATA – II

Standard

Čvrst, zreo paradajz oprati, odseći im „kapak“, sredinu pažljivo izdubiti kašičicom i sitno iseckati,
a paradajz okrenuti izdubljenom stranom na dole da se ocedi suvišan sok. Na kockice iseckati
2 tvrdo kuvana jajeta, dodati 1 glavicu iseckanog crnog luka, 1 iseckanu ljutu papricicu, peršunovog
lista i soli po ukusu. Kašiku tvrdog ovčijeg sira izrendati, pa sve dobro izmešati. Puniti paradajz do
vrha, odozgo staviti po 1 kolut tvrdo kuvanog jajeta, preko njega narendanog sira, a povrh svega
sitno iseckan peršunov list.

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s