MILANSKA PICA

Uobičajen
Pripremiti testo od
200 gr brašna,
15 gr kvasca,
50 gr margarina,
1 jajeta,
malo mleka i soli.

Pustiti da testo kisne, a u medjuvremenu pripremiti nadev:
kriške paradajza, koluti proprženog luka, kriške salame, kobasice i sira.
Kada se testo digne, staviti ga u posudu za pečenje, preko staviti nadev i peći u vreloj rerni.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s