ČORBA OD POVRĆA

Uobičajen

Na malo ulja prodinsta se jedan veći crni luk izrendan na sitno rende i jednu-dve šargarepe, takodje sitno izrendane. Nalije se sa vodom, oko 1,5 l, zatim se na krupno rende, kao jabuka, izrendaju 2 bela korena i malo celera, iseče na kockice 1 paradajz, dodaju dve supene kašike pirinča, malo lista celera i peršuna i kuva dok odmekne pirinač; posoliti. Uz jelo dodati kašičicu milerama.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s