ČORBA OD ŠAMPINJONA

Uobičajen

Potrebno je

300-400gr šampinjona,
3dl mleka,
šaka testenine,
glavica crnog luka,
7 kašika brašna,
začin C,
kisela pavlaka

Iseckati luk i pečurke i dinstati na ulju. Kada omekšaju, dodati brašno, i u uprženo brašno polako dodavati mleko, da ne bude gromuljica, a zatim i vodu .kuvati 20-ak minuta, a zatim dodati testeninu i začin C.Kuvati još 10 minuta pa dodati pavlaku.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s