ČORBA OD TIKVICA

Uobičajen

Na malo ulja dinstati sitno seckanu glavicu luka. Dodati na kockice isečene 2 – 3 tikvice sa korom. Prodinstati, naliti vodom, dodati list lorbera, seckanog peršuna, soli i bibera. Kuvati da sasvim omekša. Potom izmiksirati blenderom, dodati pavlake po ukusu i promešati. Služiti toplo.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s