ČORBA OD ZELENI SA PIRINČEM

Uobičajen

Na masnoći propržiti 1 izrendanu glavicu crnog luka, 1 izrendanu šargarepu i 1 izrendan koren peršuna. Naliti vodom i kuvati. Dodati 2 kašike pirinča, 2 kašike soka od paradajza ili pirea od paradajza, malo vegete, so, biber i kuvati dok pirinač ne postane mekan.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s